Loopbaancoach Alkmaar


Een loopbaancoach helpt en ondersteunt jou in de ontwikkeling van je loopbaan en in jezelf. Je coach gaat samen met jou proberen je ambities die je hebt in je carrière te realiseren. Er wordt gekeken naar wat goed gaat en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. Maar ook als je werkeloos bent, kun je met behulp van een loopbaancoach gaan onderzoeken waar je interesses liggen, wat voor soort werk bij je past en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Loopbaancoaching kan aan verschillende mensen worden aangeboden. Deze kunnen onderverdeeld worden in 3 groepen: Studenten & starters, werknemers en werklozen. Ondanks het verschil in de groepen zijn de trajecten meestal hetzelfde.

Het traject van loopbaanbegeleiding en coaching bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

Een coach ondersteunt je, maar neemt niet de leiding over je loopbaan en de keuzes die je moet maken. Je zult zelf immers de enige zijn die weet wat je wilt.

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen op de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.